Reply now working

Discussion in 'Test Area' started by tgroenbeck, Oct 6, 2016.

  1. tgroenbeck

    tgroenbeck The Deer Hunter

    Location:
    San Jose, CA
    Name:
    Tom
    @Andy,

    when I click "reply" on a thread all I'm getting is a small gray area in the top right corner and nothing ever happens. It used to work before, I noticed it since yesterday. I'm running Win 7 and Firefox 49.0.1. Anybody else noticed this?

    upload_2016-10-6_18-23-48.png
     
  2. Andy

    Andy Wheelie for Safety

    Location:
    Los Altos, CA
    Name:
    Andy
    Hi Tom,

    This would be a browser issue on your computer. I suggest first you try and clear all your history.

    History -> Clear Recent History -> Everything -> Cache
     
  3. tgroenbeck

    tgroenbeck The Deer Hunter

    Location:
    San Jose, CA
    Name:
    Tom
    Thanks Andy, it works with IE on the same computer, but it also does not work on my Samsun Android phone. So I assume something is borderline, likely in the browser + your code, so the wrong combination makes it stop working.
     
  4. Andy

    Andy Wheelie for Safety

    Location:
    Los Altos, CA
    Name:
    Andy
    If clearing the cache did not help, try this:

    Firefox -> Help -> Troubleshooting Information -> Refresh Firefox...
     
  5. tgroenbeck

    tgroenbeck The Deer Hunter

    Location:
    San Jose, CA
    Name:
    Tom
    Even after several weeks I can't post on your forum using either Firefox (looks like it waits for some advertising which never loads) nor on Chrome on my Android phone (same problem). I is working on IE on Win7 though, which means never a reply on the phone. Wondering if it's working on your "handy holder" tablet?
     
  6. Andy

    Andy Wheelie for Safety

    Location:
    Los Altos, CA
    Name:
    Andy
    Hi Tom,

    Try using a proxy and see you can post with Firefox and your phone.

    https://hide.me/en/proxy
     
  7. CaptRon

    CaptRon Love To Watch The Trains!!!

    Location:
    Sunnyvale
    Name:
    Ron
    Firefox has worked great for me for over 8 years with this forum, even after updates.
     
  8. tgroenbeck

    tgroenbeck The Deer Hunter

    Location:
    San Jose, CA
    Name:
    Tom
    Interesting, Google browser (Chrome) on a Google operating system does not let me post on this forum with my Samsung phone. Using Samsung's browser works fine.
     
  9. tgroenbeck

    tgroenbeck The Deer Hunter

    Location:
    San Jose, CA
    Name:
    Tom
    On Win7 computer IE works, not Firefox, see above.
     

New Posts